De yogales van Gregoor is meer dan een les. Ik zou het eerder een beleving willen noemen. Gregoor is een gepassioneerde yogaleraar met de juiste aandacht en begeleiding. De lessen zijn zeer gevarieerd waardoor ze dus altijd boeiend blijven. De oefeningen worden prettig afgewisseld door enerzijds de inspanning en anderzijds de ontspanning. Mijn lichaam is beter in balans en ik voel me er een stuk relaxter door! Ik kan het iedereen aanraden om het ook te komen ervaren!

Jacqueline

De lessen mindful yoga van Gregoor zijn een oase van rust. Terwijl je allerlei yoga-oefeningen doet richt je je aandacht naar binnen. Je ervaart bewust wat de oefening met je doet. Door zo bewust met je lichaam en de oefening bezig te zijn, kun je ook makkelijker spanning loslaten op plaatsen waar dat nodig is. Je voelt waar je grenzen liggen en hoe je daar mee om moet gaan. Het maakt niet uit op welk niveau je bent, want iedereen kan meedoen met de lessen. En deelnemers gaan heel respectvol met elkaar om. Als afsluiting van de les is er nog even tijd voor een korte meditatie, waardoor je helemaal ‘zen’ de les uitloopt.

Herma

Ik woon de yogalessen van Gregoor bij vanaf 2008. Wat yoga voor me doet is dat ik geen last meer heb van pijn in nek en schouder. Gregoor geeft gevarieerd les. Iedere week is anders. Daarbij stimuleert hij iedereen goed op de lichamelijke grenzen te passen en let goed op mensen die klachten hebben. Waar nodig biedt hij alternatieven voor oefeningen die te zwaar zijn voor iemand. Als laatste merk ik dat ik rustiger ben geworden. Dat is een prettige bijwerking van de yogalessen van Gregoor.

Joost

Ik volg nu al ruim 4 jaar de yoga-mindful lessen bij Gregoor. Ik ben gestart toen ik in een burn-out zat op advies van de huisarts. Het zijn fijne lessen en aangepast op jouw kunnen en grenzen. De combinatie met mindfullnes ervaar ik als heel prettig en geeft me veel voldoening. Het is eigenlijk een manier van bewust omgaan met je lichaam en geest, iets waar ik nu ook in het dagelijks leven veel meer bewust van ben. De rust en bewustzijn die ik ervaar geven een waardevolle toevoeging in mijn leven en kan het iedereen aanraden.

Irma

De Yoga lessen van Gregoor bieden mij een moment van stilstaan in de dagelijkse trein van dingen die allemaal moeten. Wat fijn is, is dat het niet uitmaakt of je wel of niet lenig bent, hoe je eruit ziet of hoe oud of jong je bent. Je bent wat je bent en je kunt wat je kunt. De yoga van Gregoor is niet bedoeld om daar meer van te maken maar leren te accepteren wat er is. En daar is gelukkig niks zweverigs aan. Gregoor is de verbindende factor, humoristisch en betrokken bij zijn ‘leerlingen’.

Francien

IK neem met plezier deel aan de yoga lessen , er wordt rekening gehouden met evt. beperkingen en dat je hierdoor goed je eigen grenzen in de gaten  kunt houden , elke week zijn er andere oefeningen, dit maakt het afwisselend.  Het is ook prettig dat je een gemiste les op een andere dag in kunt halen .

Ineke

Gregoor is een oprecht en integer persoon.  Zijn yogalessen zijn intensief en goed opgebouwd. Binnen zijn lessen is ook de nodige humor opgenomen.  De combinatie van yoga en mediteren vind ik erg fijn. Yoga heeft  me meer zelfinzicht gegeven. Sinds kort volg ik ook coaching-sessies bij Gregoor. Ik moet zeggen dat het voor mij voelt als een stap in de goede richting.

Anita

Op de plaats rust ! De yogales op woensdagochtend is voor mij een rustpunt in de week. Het helpt me om tijd te reserveren voor mijzelf in alle drukte. Geen les is hetzelfde en elke woensdag ga ik tevreden naar huis. Klaar om aan de klussen van die dag / week te beginnen. Een echte aanrader!

Stephie