Privéles Mindful Yoga

Precies op maat 

Voel je je niet thuis in de reguliere groepslessen ? Het is misschien te moeilijk of het gaat te snel. In een poging om het bij te benen loop je jezelf misschien voorbij. Soms is de sfeer rond en tijdens de les onrustig. Het kunnen redenen zijn om geen yoga te volgen en daarmee de weldadige effecten van yoga mis te lopen.

Les op maat 

Stel je voor, de yogales wordt helemaal op jouw behoeften en mogelijkheden toegesneden. Er is aandacht voor de intentie waarmee je oefent en voor hoe je de oefeningen ervaart en beleeft. Daarnaast is er ruimte voor aangepaste oefeningen om zeker te zijn dat we geen enkel wezenlijk stapje in de beoefening voorbijgaan, een proces dat zich gaande meerdere lessen verder verdiept.

Mindful 

Mindful staat voor mindfulness en betekent aandachtig aanwezig zijn, zonder oordeel en zonder dat er iets anders hoeft te zijn. Je leert jezelf kennen en accepteren. Zo kan het lichaam ontspannen. Je wordt uitgenodigd tot opmerkzaamheid: wat voel je precies en hoe ga je met je gevoel om? Welke gedachten of emoties komen op bij het oefenen ?

Yoga, meditatie, pranayama

Naast de lichaamshoudingen oefen je meditatie waarbij je je innerlijk leven verkent en aandacht oefent terwijl je verder niets doet. In pranayama-oefeningen (prana=energie, yama=oefening) versterk je de energiestroom in het lichaam o.a. via eenvoudige ademhalingstechnieken.

Informatie

Heeft privéles je interesse, wil je meer weten of een vrijblijvende kosteloze afspraak maken, meld je dan daartoe aan via onderstaande knop.